Top
Image Alt

Piscine din lemn

Multiplele avantaje care explică succesul piscinelor din lemn

Merită să construiesc o piscină din lemn? Este rezistentă, se construiește repede, e scumpă? Iată întrebările la care și-a propus să răspundă acest articol, dedicat celor care își dpresc să se relaxeze în propria piscină de lemn.

Piscinele din lemn nu sunt populare fără motiv. Frumusețea naturală a lemnului se încadrează perfect în decorul verde și relaxant al oricărei grădini sau curți. Făcute din materiale naturale, piscinele din lemn sunt rezistente și ușor de întreținut.

Iar piscinele supraterane se evidențiază prin suportul elegant din lemn care le conferă un nivel superior de atractivitate și o estetică mai mare comparativ cu alte piscine. Plus că sunt mai accesibile ca preț și sunt mai ușor de întreținut.

Piscinele din lemn, construite din materiale naturale

Primul și cea mai important atu al unei piscine din lemn este chiar materialul din care e construită: din lemn, un material natural, flexibil și durabil prin ADN-ul său. Lemnul este folosit dintodeauna pentru construcția de locuințe, încălzire, pentru a naviga pe apă. O mulțime de obiecte necesare în viața de zi cu zi precum mobilierul, uneltele și instrumentele sunt din lemn. Lemnul este aliatul nostru dintodeauna, ne-a făcut viețile mai bune și mai frumoase și ne-a ajutat să evoluăm.

Valorifică la maxim proprietățile naturale la utilizare

Lemnul are proprietăți naturale recunoscute precum flexibilitate la mișcarea solului, rezistență naturală (la trecerea timpului, vremea rea, diferențe de temperatură), izolație termică și impermeabilitate excelente.

Datorită acestor calități, lemnul este considerat, pe bună dreptate, un material nobil. Este natural și și-a demonstrat fiabilitatea în construcții de diferite grade de complexitate. Alegerea unei piscine din lemn nu face decât să vă ajute să vă bucurați de calitățile intrinseci ale unui material excepțional, nobil.

Sunt ușor de asamblat și întreținut

Cunoștințele despre lemn, tehnicile de tăiere, pregătire și condiționare ale lemnului s-au îmbunătățit mult în timp. Imaginația și experiența oamenilor au condus producerea piscinelor de lemn la acel nivel încât în prezent pot satisface practic orice cerere.

Executăm modele de piscine de lemn cu dimensiuni potrivite pentru orice grădină sau curte. Nimic nu se integrează bine cu decorul natural al grădinilor, al insulelor de plante, zonelor de verdeață sau al gazonului decât o piscină de lemn.

Accesibilitate

Revoluționare sunt standardizarea și vânzarea într=un kit complet, avantaje care, împreună cu ușurința de instalare și integrare, fac piscinele de lemn și mai atrăgătoare și accesibile. Timpul de așteptare și bugetul necesar pentru a te bucura rapid de relaxarea la piscina de lemn din grădina ta sunt astfel mult reduse decât la celelalte piscine.

Întreținere facilă

Lemnul pentru piscinele din lemn e atent selectat în funcție de proprietățile sale naturale. Dar chiar și aceste calități naturale pot fi îmbunătățite prin tratare, pentru a rezista provocărilor specifice acestui tip de utilizare. Lemnul capătă prin tratare o rezistență mai mare la umiditate, decolorare și devine mai ușor de curățat.

Piscinele din lemn pot fi instalate oriunde

Eleganța piscinelor din lemn le permite să se potrivească cu ușurință oriunde

Deoarece sunt modele de dimensiuni diferite, piscinele de lemn supraterane pot fi instalate și pe spații de dimensiuni mai reduse, așadar și în grădini sau curți mici, sau chiar terase pe acoperiș. Grădinilor și curților mai generoase li se potrivesc ca o mănușă piscinele de lemn de dimensiuni mai mari.

Piscinele din lemn se adaptează oricărui spațiu, pe care îl transfrmă într-un pol de atracție pentru familie și prieteni și un centru al relaxării.

Piscinele din lemn supraterane, prefetare în Franța

În Franța, una din trei piscine de familie se află deasupra solului. Dintre acestea, piscinele supraterane din lemn sunt cele mai vândute deoarece oferă un raport „calitate /estetică/preț” mai bun decât la toate celelalte tipuri de piscine.

Prețuri mici și instalare rapidă și ușoară

Gamele de prețuri și modelele oferite de piscine-lemn.ro se adresează tuturor bugetelor. Prețurile piscinelor de lemn sunt oricum mai mici decât ale celor din beton, blocuri de cofraje, panouri modulare sau cofraje simple.

Cât despre instalare, ciclul complet dintre începerea proiectului de achiziție și primul înot în piscina dvs de lemn este mult mai scurt decât cel pentru o piscină din zidărie sau piscină de lemn subterană. Câteva zile sunt suficiente pentru lucrărișe de terasament, montarea piscinei și prima umplere. Apoi, relaxarea în propria piscină de lemn supraterană nu are limită.

Sfaturi pentru întreținerea unei piscine de lemn

Materialul folosit la piscinele noastre de lemn nostru este deja protejat cu uleiuri specifice ca să reziste cât mai mult. După instalarea oricărei piscine, este necesară întreținerea și curățarea sa și a împrejurimilor, filtrarea și dezinfectarea apei. Lemnul, în special cel exotic, se poate decolora sub acțiunea soarelui și trebuie protejat. Noi, la piscine-lemn.ro, suntem pregătiți să vă sfătuim pentru că ne dorim să fiți mulțumiți că ne-ați ales.

Instalăm o piscină pentru a avea acasă un spațiu de bunăstare, relaxare și agrement. Iar piscinele din lemn oferă cea mai bună soluție și pentru bugete mai mici, rapiditatea execuției și calitate superioară. Suntem aici, la piscine-lemn.ro, să vă demonstrăm că merită!