Top
Image Alt

Piscine din lemn

Lansare site piscine-lemn.ro

Bine ați venit în lumea piscinelor din lemn.O lume , relativ nouă pentru spațiul nostru.

Deși lemnul este folosit dintodeauna pentru construcții în România , asocierea lemn apă și deci piscină din lemn nu a fost prezența în mentalul nostru colectiv.Lucrurile au evoluat, materialele s-au ameliorat în permanentă și de aceea acum se pot construi piscine din lemn în totală siguranță.

Piață europeană pentru astfel de produse este într-o creștere continuă.Franța este liderul european al pieței.Dintr-un total de 3 milioane de piscine , peste jumătate o reprezintă piscinele supraterane din care piscinele de lemn reprezintă o mare parte.

Pe piețele respective au apărut producători și distribuitori specializați în piscine de lemn, s-a creat o întreagă industrie în jurul acestui produs.

În România au existat și există încercări timide pentru a propune astfel de produse , dar ele au rămas foarte ..timide.

Credem că sosit momentul pentru și beneficiile sale să fie cunoscute și clienților din România.

Ne asumăm misiunea de a fi oarecum pioneri și în acest domeniu.Avem avantajul de fi plasat la intersecția mai multor industrii ( contrucții lemn , amenajări piscine ) ceea ce ne va permite să lansăm pe piață produse de maximă calitate la prețuri competitive.

Nu vom enumeră aici avantajele piscinelor de lemn , o vom face în alt articol, dar considerăm că piață din România a devenit suficient de matură pentru a înțelege și integra un astfel de produs.

Prin dezvoltarea acestui produs , piscine de lemn , încercăm  să suplinim nevoia din piață pentru locuri de relaxare elegante , de calitate și accesibile . Acest produs se poziționează că o alternativă la clasicele piscine din beton sau prefabricate , greoaie și dificil de construit.

Siteul nostru se dorește să fie  destinația preferată a celor care doresc să-și construiască o piscină dar care nu doresc să parcurgă toate etapele necesare în construirea unei piscine clasice.

Pe el veți găși toate informațiile necesare pentru  a va putea construi într-un timp rapid o piscină de lemn care să bucure familia și grădina dumnevoastră.

Vizită plăcută!